Présentation

Toronton alueella asuva ja työskentelevä taiteilija Michael Black kiinnittää tarkan huomion abstrakteihin taiteen vivahteisiin ja luo oman ainutlaatuisen tyylinsä, joka leijuu kovan reunan ja maalauksen jälkeisen abstraktion välillä.

"Nykyinen käytäntöni sisältää työskentelyä abstraktien tulkintojen kanssa maisemasta sekä abstraktioita muissa muodoissa." - verkkosivuillaan todetaan taiteilija Michael Black. Kun katsot hänen taideteoksiaan, et kuitenkaan heti näe luonnon muotoja tai selkeää maisemaa - kaikki tämä käännetään abstraktiin taidekieleen, jossa kirjaimista, tavuista, sanoista ja lauseista tulee muoto, väri, viiva ja rakenne. Michael puhuu koko kesän pitkään kukkivasta kukasta ja näyttää myöhemmin kankaitaan, jotka kuvaavat sitä. Realistisen kukan sijasta näet taideteoksia, joissa on enemmän kuin kukkakuva.

Se on sen käsite: kukan tunne; sen tuoksun väri, hauraat terälehdet kaoottisen maalin leviämisen symbolina; sen koko elämä ja niiden vaikutus, jotka sen näkevät.

Kun katsot Michael Blackin taideteoksia, sinun ei tarvitse vain nähdä hänen maalauksiaan abstraktina taiteena, jossa on kovia katkoksia ja maalauksellisia abstraktio-pyrkimyksiä. Hänen maalauksensa kertovat tarinan luonnon yksinkertaisuudesta ja monimutkaisuudesta. "Jäännös" -sarja kuvaa maalaismaisia elementtejä, jotka symboloivat unohdettuja asioita. "Hiekamaalaukset" -sarjassa taiteilija käyttää luonnollista hiekkaa luoden vankan tuntoaistin ja taipuu hetkelliseen taidetyyliin. "Organic Form" -sarjassa kaaos ja onnettomuus pelaavat pääpeliä, kun taas "Old Stories" -sarja on luotu tarkasti ja terävillä lineaarisilla yksityiskohdilla.

Michael J.B. Black valmistui Ontario College of Artista (nykyinen OCADU) vuonna 1984 ja on koulutukseltaan tohtori Toronton yliopistosta. Michael on esitellyt työnsä Torontossa, Hamiltonissa, Charlottetownissa, Creemoressä, Thornhillissa ja Peterboroughissa. Hänen töitään on useissa yksityisissä kokoelmissa. Michael asuu vaimonsa kanssa Durhamin alueella.


Lire plus
Toutes les œuvres de Michael Black

                    
                        Aucune œuvre de Michael Black n’est disponible pour le moment.<br><br>
                        Pour recevoir des informations sur ses nouvelles œuvres en vente, vous pouvez suivre l’artiste ou contacter notre service client directement via le lien prévu.

Aucune œuvre de Michael Black n’est disponible pour le moment.

Pour recevoir des informations sur ses nouvelles œuvres en vente, vous pouvez suivre l’artiste ou contacter notre service client directement via le lien prévu.

Découvrez nos sélections d'œuvres d'artistes

Besoin d'un coup de pouce pour trouver votre coup de cœur ? Consultez nos pages de sélections faites pour vous.
Besoin d'en savoir plus ?

Quel est le mouvement artistique de Michael Black ?

Les mouvements artistiques sont les suivants: Artistes abstraits 4 éléments